Grillikauden avaus
Viime viikonloppuna Seppätuvalla vietettiin virallisia grillikauden avajaisia. Sää tosin oli tuulinen ja epävakainen, joten todettiin että talven alla ruostuneen muurikan puhdistaminen, ulkogrilliin tulien virittäminen ja ruokien valmistaminen ulkosalla on turhan hankala projekti. Käytiin toteamassa tilanne ja laitettiin ekotehokkaan sähköhellan grillivastus päälle.
Avajaismenulla tarjottiin vartaita, uusia perunoita, kermaviilikastiketta sekä Rouva O:n loihtimaa ihanan raikasta salaattia. Arvatkaapa oliko hyvää?! Kesän ensimmäiset varhaisperunat ovat aina niitä parhaita. Illan kohokohta oli kuitenkin salaatti, jossa muutamasta eri lajikkeesta kootun salaattipedin päällä makupareina toimivat kevätsipuli, basilika, fetajuusto ja tuore ananas.
Seuraavia grillibileitä suunnitellessa, näihin tunnelmiin, näihin makuihin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti